MHP’den esnaf odalarına ziyaret

MHP’den esnaf odalarına ziyaret
Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, seçim çalışmaları doğrultusunda İlçe Başkanı İsmail Tezcan, parti yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyesi adayları ile birlikte önceki akşam Esnaf Odaları temsilcileriyle bir araya geldi.
MHP yetkilileri, Bursa Esnaf Odaları Birliği (BESOB) Başkan Vekili ve Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, Terziler Odası Başkan Vekili Hüseyin Torun, Berberler Odası Başkan Vekili Müfit Yılmaz, Aşçılar, Kahveciler Odası Başkanı Burhan Altıntaş, Demirciler ve Marangozlar Odası Başkanı Burhan Sevinç, Kunduracılar Odası Başkanı Kamil Başpınar tarafından karşılandı.
Planlı bir yönetim anlayışıyla yönetime talip olduklarını açıklayan MHP Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, göreve geldikleri takdirde tüm sivil toplum kurumlarıyla koordineli çalışma içinde olacaklarını söyledi.
Karacabey’deki seçimlerde iddialı olduklarını belirten Tayfur, projelerinde esnaf odalarının görüşmelerine büyük önem verdiklerini kaydetti.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren oda başkanları, MHP yetkililerine seçimlerde başarı diledi.
Karacabey’in kazanmasının önemli olduğuna dikkat çeken Bursa Esnaf Odaları Birliği (BESOB) Başkan Vekili ve Terziler Odası Başkanı Hüseyin Köse, ilçede güzel bir seçimin yaşanacağını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.