MHP, sitesini zenginleştirdi

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Yönetimi’nin Mayıs ayından bu yana faaliyete koyduğu www.mhpkaracabey.com adlı internet sitesi içeriğini zenginleştirdi.
 Sitenin ana sayfasında yer alan ‘Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ ve altında yazan; ‘Ey Türk Egemenliğine Sahip Çık, Çünkü Başka Türkiye Yok, Bu Vatan Bizim’ sözleri ise dikkat çekti.
 Sitede, Kara-cabey ve MHP ile ilgili bilgilerin yanında, ilçe yönetim kurulu üyelerinin özgeçmişi, Atatürk, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partinin ölümsüz-leşen ismi Alpaslan Tür-keş ve Bursa millet-vekillerini tanıtan birçok konu yer alıyor.  İlçe Başkanı İsmail Tezcan, görsel açıdan da sitenin renklendiğini belirterek, “Amacımız faaliyetlerimizi halkımızın yakından takip etmesini sağlamaktır. Karacabey’imiz ve partimizle ilgili bilgilerin yanında, her kesime hitap edecek konulara da yer verdik. Ülkemizin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak, gençlerimizin ve insanlarımızın dikkatini çekecek söz ve yazılarla sitemizi zenginleştirdik. Sitemizi ziyaret edenler ilk olarak Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’ni görecek. Çünkü bu mesajı iyi anlayanlar, ülkemizin ne durumda olduğunu fark edecekler. Tüm halkımızın sitemizi ziyaret etmesini istiyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.