MHP, Ayhan Tayfur’la gövde gösterisi yaptı

MHP, Ayhan Tayfur’la gövde gösterisi yaptı
Milliyetçi Hareket Patisi 29 Mart Yerel Seçimlerindeki Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur’u önceki gün partililere tanıttı.
İlçe binası partililerin akınına uğrarken, çok sayıda vatandaş tanıtım toplantısını ayakta izledi. Toplantıya, Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Bursa İl Başkan Yardımcısı Hızır Ofluoğlu, Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, İl Yönetiminden Saim Çağan, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İsmail Tezcan, MHP ilçe teşkilatı olarak yerel seçimlere oldukça iddialı hazırlandıklarını belirterek, Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur’la sandığa gideceklerini vurguladı. Tezcan, “Bu akşamdan itibaren seçim çalışmaları başlamıştır. Milliyetçi Hareket’te gönül veren her kes taşın altına elini koyan bu arkadaşımız için evinden, sokağından, mahallesinden ve köyünden başlayarak çalışmalara başlasın” diye konuşarak sözlerini noktaladı.
MHP Karacabey Belediye Başkanı Ayhan Tayfur’da, ilçe yönetimi ve partililerin gösterdiği ilgiye teşekkür ederek, 29 Mart yerel seçimlerinde başarılı olmak için çalışacaklarını ifade etti.
Son olarak partilere seslenen MHP Bursa Milletvekili Necati Özensoy, Karacabey’in Bursa ilçeleri içinde çok önemli bir yeri olduğunu ifade ederek 2007 yılındaki seçimde ilçeler içinde en çok oyu buradan aldıklarına dikkat çekti. Özensoy, “İlçelerimiz içinde önemli gördüğümüz Karacabey’de Belediye Başkan adayımızı ilan ediyoruz. Bu mutluluğumuz inşallah 29 Mart akşamı bu inanç ve coşkuyla birlikte doruğa ulaşacak. Karacabey’de ilk defa üç hilali Belediye burcuna dikeceğiz” dedi.
Özensoy, daha sonra ülke gündemine damgasını vuran “Ergenekon” operasyonuna da gönderme yaparak, Ergenekon isminin bir suç örgütü ile birlikte kullanılmasını eleştirdi. Özensoy, Türk milleti için esaretten kurtuluş anlamına gelen Ergenekon’un, ortaya çıkarılan suç örgütüyle anılmasında çok ciddi çekinceleri olduğunu belirtti.
Özensoy, ekonomik olarak çiftçinin, memurun ve tüm vatandaşların ezildiğini dile getirerek, “Türkiye’nin geleceğinden endişe duyan her duyarlı vatandaş bu hükümete bir uyarı vermeli. Çünkü çok şımardılar. Yaptıkları her şeyin doğru olduğunu zannediyorlar. Onları bu yoldan geri çevirmek için bir uyarı verin. Bu uyarının yolu da elbette sandıktır” dedi.
Özensoy, konuşmasının sonunda 29 Mart’ın bir kader günü olduğunu vurgulayarak, “Bizim değerlerimizi anlatacak, projeleriyle Karacabey’e en iyi hizmetleri getirecek Belediye Başkanı olduğuna inandığım Ayhan Bey’i sizlere takdim etmek istiyorum” şeklinde konuşarak, Ayhan Tayfur’un adaylığını ilan etti.
Özensoy’un Karacabey Belediye Başkan adayını açıklamasıyla ilçe binasını dolduran partililer coşkularını dakikalarca süren alkışla gösterdi. Özensoy, Mustafa Kemal Paşa Belediye Başkan adayı Dr. Ali Murat Dilek, Karacabey Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur’un ellerini kaldırarak gövde gösterisi yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.