Meydan Gazetesi 1. yılını kutladı

Bursa’da yayınlanan Meydan Gazetesi, kuruluşunun 1. yılını kutladı. Gazetenin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdoğan, yerel medyada yeni bir sayfa açma iddiasıyla yola çıktıklarını söyledi. Almira Otel’de düzenlenen törene, Bursa Valisi Şahabettin Harput, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, siyaset, sanat ve iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. davetliler Meydan Gazetesi’nin bir yıllık çalışmalarının anlatıldığı barkovizyon gösterisini büyük bir dikkatle izledi.
Meydan Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan, bir yılda sağlanan başarılarına dikkat çekti. Yerel medyada yeni bir sayfa açma iddiasıyla yola çıktıklarını ifade eden Erdoğan, “Bursa’dan aldığımız güçle geleceğe emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz” dedi.
Gecenin sonunda Meydan Gazetesi çalışanları, Vali Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve diğer siyasiler pastayı kesti. Gecede ayrıca ‘geleneksel eğitim ödülleri de’ sahiplerini buldu. Bursa’nın Musa amcası Musa Coşkun, Meydan Gazetesi onur ödülüne layık görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.