Mesci, asfaltlama çalışmaları sürüyor

Mesci, asfaltlama çalışmaları sürüyor
Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci, Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’un 2009 yılı içinde yapmayı düşündüğü bazı projeleri yerinde inceledi.
Karacabey Otagarı girişi, Yeniköy yolunun çevre güzergahında iyileştirme çalışmaları, Köprülü Kavşak ve asfaltlama çalışmaları için Mesci ve Koç, önceki gün bir dizi incelemelerde bulundu.
Yapılacak asfaltlama çalışmaları çerçevesinde Başkan Koç, Belediye’nin, Karayolları ve TEDAŞ’la işbirliği yaparak Köprülü Kavşağı aydınlatacağını, ayrıca Öğretmenevi altından Boğaz yoluna bağlanan yolda meydana gelen bozulmaların ortadan kaldırılacağını belirtti. Bu çerçevede Belediye’ye teknik destek vereceklerini söyleyen Karayolları 14. Bölge Müdürü Turgay Mesci, Köprülü Kavşak ve Karadere Köprüsü arasında kalan bölünmüş yolun 2009 yılı asfaltlama döneminde birinci sınıf asfalt ile kaplanacağını sözlerine ekledi. Mesci, Okçugöl yolunda çalışmaların devam ettiğini ve istimlakta yaşanan sıkıntılar nedeniyle yavaşladığını belirtti. Mesci son olarak, Karacabey-Bandırma yolunun da önümüzdeki yıl asfaltının yenileneceğini kaydetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.