MELTEM’in olay yaratacak yazı dizileri yarın başlıyor!

MELTEM’in olay yaratacak yazı dizileri yarın başlıyor!
Karacabey’in ‘Gözü, Kulağı, Dili’ MELTEM, yerel seçimler öncesinde siyasi gelişmeleri okuyucuya anında ulaştırarak, yine olay yaratacak bir ilke imza atıyor.
Geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde Karacabey’deki tüm ilçe başkanlarıyla gerçekleştirdiğimiz söyleşilerin devamını bu kez Belediye Başkan adaylarıyla sürdürüyoruz. Seçim havasına girildiği şu günlerde başlatacağımız söyleşilerle halk Belediye Başkan adaylarını daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.
Karacabey’i yönetmeye aday 7 değerli ismi siz okuyucularımızın takdirine bırakıyoruz. Neden aday oldular? Karacabey’e bakışları nasıl? Neleri vaat ediyorlar? Projeleri neler? Ve bunun gibi çarpıcı sorularla Belediye Başkan adaylarını tüm şeffaflığıyla vitrine çıkarıyoruz.
Söyleşilerimize Belediye Başkan Adaylığını ilk önce açıklayan Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı ile yarın başlıyoruz.
Çarşamba günü Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Hamit Çavdarlı, Perşembe günü Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, Cuma günü Milliyetçi Hareket Partisi adayı Ayhan Tayfur ile sürecek olan söyleşilerimizi, önümüzdeki Pazartesi günü Anavatan Partisi adayı Erol Onur, Salı günü Demokratik Sol Parti adayı Murat Çoşan ve son olarak da Çarşamba günü AK Parti Belediye Başkan Adayı Ergün Koç ile sonlandıracağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.