Mehmetçiğin yanındayız!

Oda ve Borsa yöneticilerinden anlamlı ziyaret
Karacabey Askerlik Şubesi’ne Hakkari’deki hain terör saldırıları sonrası şehit olan askerlerimize yönelik ziyaretler sürüyor.
Mahalle muhtarlarının ardından dün de, Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yöneticileri Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı’yı ziyaret ederek, “Acınız acımızdır” mesajı verdi.
            Ziyarette; Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan, KTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Naci Güncü, KTSO Meclis Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Ticaret Borsası Sekreteri İbrahim Temel ve KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız yer aldı.
            Hain PKK saldırılarını nefretle kınadıklarını belirten Oda ve Borsa yöneticileri, her zaman askerin yanında olduklarını duyurdu. Geçtiğimiz Pazar günü Van ve Erciş’te meydana gelen 7,2’lik deprem sonrası üzüntülerini dile getiren Oda ve Borsa yöneticileri, TOBB önderliğinde bu konuda yardım kampanyası çalışması yapıldığını ve ellerinden gelen katkıyı sağlayacaklarını kaydetti.            Oda ve Borsa yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, “Buraya gelmeniz bile bizler için büyük şereftir. Ülkemizdeki milli olaylara karşı duyarlılık bizden başka hiçbir millette yok. Bizi biz yapan da budur. Hiçbir olumsuz olay birlik ve beraberliğimizi bozamaz. Aksine bizi birbirimize daha çok bağlar” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.