MEB, 145 bin 704 kitap dağıttı

Karacabey Milli Eğitim Müdürlüğü, yeni eğitim sezonunda şu ana kadar okullara 145 bin 704 kitabın dağıtıldığını bildirdi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, yaklaşık iki hafta önce dağıtılmaya başlanılan ders kitaplarında eksikliklerin bulunduğunu belirtti. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 155 bin 558 kitap talebinde bulunduklarını kaydeden Turhan, şu an için 9 bin 854 adet kitabın eksik olduğunu söyledi.  Konuyla ilgili okullarla iletişim halinde olduklarını vurgulayan Turhan, “Bedava kitap dağıtımında büyük sıkıntımız yok. Talep ettiğimiz kitapların büyük çoğunluğunu aldık ve okullarımıza dağıttık. Tüm okullarımız bize eksikliklerini ve fazlalıklarını bildiriyor. Herhangi bir ders kitabını, fazla olan okuldan, eksik olan okula göndererek sıkıntıyı çözmeye çalışıyoruz. En kısa sürede eksiklikleri gidereceğiz” dedi.
Turhan, öğrencilerin eğitim ve öğretimi için bütün olanakları sağladıklarını dile getirerek, “Tüm öğrencilerimiz ücretsiz kitaplarına kavuşacak. Onlardan tek isteğimiz çalışmaları ve başarılı olmalıdır” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.