Mazot ve gübre desteklemeleri ödemesi başladı

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Nuri Karaca 2007 yılı mazot ve gübre destekle-melerinin ödemesinin başladığını duyurdu.
Karaca, mazot ve gübre desteklemelerin her gün belirlenen köylere ödeneceğini belirterek, üreticilerin yanlarında nüfus cüzdanını ve vatandaşlık numaralarını yanlarında bulun-durmalarını istedi. Ziraat Bankası bankamatik kartı olan çiftçiler ise ATM’lerden destekleme primlerini çekebilecekler.
Karaca, Ziraat Bankası’yla koordineli olarak hazırlanan ödeme takviminde, her gün belirli sayı-da köye ödeme yapılacağını belirterek, üreticilerin alınan bu karara uymasının bankada oluşacak yığılmanın önüne geçeceğini vurguladı.
Karacabey Ziraat Bankası Müdürü Ahmet Akpınar, oluşacak herhangi bir karmaşanın önüne geçmek için böyle bir takvim hazırladıklarını belirtti. Akpınar, takvimde yer alan köydeki çiftçilerin desteklemelerinin ödeneceğini vurgulayarak, amaçların hızla bu ödemeleri yapmak olduğunu ifade etti.
Karacabey Ziraat Odası ve Ziraat Bankası Şubesi’nin ortaklaşa belirlediği 2007 yılı mazot ve gübre desteklemeleri ödeme takvimi ise şöyle oluştu;

01 Nisan 2008 Salı: Çeşnigir, Çarık, İnkaya, Keşlik, Şahinköy, Akçasusurluk, Yenisarıbey, Doğla, Bakırköy, Ekmekçi, Gönü, Arız, Taşlık Köyü.

02 Nisan 2008 Çarşamba: Akhisar, Hamdiye, Tophisar, Canbaz, Gölkıyı, Ortasarıbey, Okçular, Beylik, Boğazköy, Şahmelek, Yarış Köyü.

03 Nisan 2008 Perşembe: Subaşı, Ovaesemen, Hürriyet, Karasu, Kurşunlu, Taşpınar, Eskisarıbey, Karakoca, Harmanlı, Balıklaya Köyü

04 Nisan 2008 Cuma: Karacabey Merkez, Sultaniye, Seyran Köyü.

07 Nisan 2008 Pazartesi: Orhaniye, Bayramdere, Kedikaya, Danışmen, Güngörmez, Gölecik, Kulakpınar, Dağesemen, İsmetpaşa, Yeşildere, İkizce Köyü.

08 Nisan 2008 Salı: Muratlı, Çavuşköy, Uluabat, Yenikaraağaç, Örencik, Eskikaraağaç, Fevzipaşa, Sazlıca, Kıranlar, Akçakoyun, Hotanlı, Küçükkaraağaç, Dağkadı, Ekinli, Çamlıca, Hayırlar, Yolağzı Köyü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.