Mavi kapaklar umut oldu

Karacabey Belediyesi mavi kapaklarla umut olmaya devam ediyor.  İlçedeki çeşitli kişi ve kuruluşların toplayarak belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne teslim ettikleri mavi kapaklarla 76 yaşındaki Süheyla Beleli'nin yüzü güldü.

Yıllardır engeli sebebiyle tek başına herhangi bir yere gidemeyen Süheyla Beleli'nin imdadına Karacabey Belediye Başkanlığı koştu. İlçenin duyarlı vatandaşları yardımıyla toplanan kapakların belediyeye teslim edilmeye devam ettiğini belirten Çevre Mühendisi Beyhan Akınsal, "Karacabey Belediye Başkanlığı olarak bizde  böyle zor durumda insanlar için beklettiğimiz tekerlekli sandalyemizi bu kez Süheyla Teyzemiz için istedik. Bir çok yerde mavi kapak kampanyası sona ermişken, bizler hala sürdürmekteyiz" şeklinde konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç ise tekerlekli sandalyeyi Züleyha Aydoğan'a teslim  ederken "Süheyla teyzemize çok selamlarımızı iletin. Biz bu vesile ile tanışmış olduk kendisiyle. İnşallah bundan sonra diyaloğumuz devam edecek ve gereken her türlü desteği kendisine sağlayacağız" dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.