Mavi kapaklar umut oldu

Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından toplanarak Belediye Başkanlığı'na teslim edilen mavi kapaklar, 4 yaşındaki Hayati Koç'a tekerlekli sandalye olarak geri döndü. Tekerlekli sandalyeyi minik Hayati'nin ailesine teslim eden Başkan Koç gözyaşlarını tutamadı.

Belediye Başkanı Ergün Koç, Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy, Çevre Kontrol Müdürü Beyhan Akınsal ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Rafet Yılmaz,  Hayati Koç'un ailesini ziyaret ederek tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Ziyaret sırasında minik Hayati'nin ailesi, kapak toplayan öğrencilere ve onları teşvik eden öğretmenleri Rafet Yılmaz ile Şakir Ekil'e duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Hayati'nin rahatsızlığından dolayı hiç hareket edemediği ve bir cihaz yardımı olmadan ayağa dahi kalkamadığını dile getiren aile üyeleri, ihtiyaçlarına cevap veren Başkan Koç'a teşekkürlerini dile getirdi.

Başkan Ergün Koç, Hayati'nin durumu karşısında gözyaşlarına hakim olamazken zaman zaman konuşmakta zorlandı. Devam eden tedavi süreci hakkında ailesinden bilgi alan Başkan Koç, bundan böyle gereken durumlarda Belediye Başkanlığı ile irtibata geçilmesini istedi. Koç, gereken desteğin yapmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Çevre ve Kontrol Müdürü Beyhan Akınsal, bir çok yerde mavi kapak projesi sonlandırılırken Karacabey  Belediye Başkanlığı olarak hala devam ettiklerini belirtti. Kapak toplayan vatandaşların kapakları Belediye Başkanlığı'na teslim edebileceklerini söyleyen Başkan Ergün Koç ise “Bu aslında son derece güzel bir proje. Hem kapaklar toplanarak geri dönüşüm ile doğaya çöp olarak bırakılmamış oluyor, hem de böyle ihtiyacı olan insanlara çare oluyor. Bizler bu projeyi son güne kadar sürdürmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.