Matlı’nın yıldızına Koç’tan destek

Karacabey Ömer Matlı İlköğretim Okulu öğrencisi ve Karacabeyspor’un lisanslı minik atleti Murat Öner, 24 Mayıs’ta Eskişehir’de düzenlenecek bölgeler arası atletizm yarışmalarında Bursa’yı temsil edecek.
Karacabeyspor ve Belediye Başkanı Ergün Koç’u dün makamında ziyaret eden minik Öner, Eskişehir’den yine madalya ile döneceğini belirtti. Bursa İl Birinciliği’nde üçüncülük elde ederek atletizmde iddialı başlangıç yapan Karacabeysporlu Murat Öner, geçtiğimiz hafta Bilecik’te düzenlenen 1996-1997 doğumlular ve Marmara Bölgesi Atletizm Yarışması’ndan Karacabey’e üçüncülük madalyasıyla döndü.
İl sıralamasında Bursa’nın grup birincisi olmasına katkı sağlayan minik Öner, önceki gün Karacabeyspor Başkanı Ergün Koç’u makamında ziyaret etti. Okul Müdürü Erol Parik ve Matlı A.Ş.Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Önder Matlı ile birlikte Başkan Koç’a madalya ve belgesini sunan Murat Öner, 24 Mayıs’ta yine dereceye girmek için mücadele edeceğini söyledi.
Karacabeyspor’u ülke genelinde başarıyla temsil eden minik atleti kutlayan Belediye Başkanı Ergün Koç, kendisinden katılacağı her turnuvada madalya bekleyeceklerini belirtti. Murat Öner’e armağanlar sunan Koç, Öner’e derslerinde ve spor yaşamında sürekli başarılar diledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.