Matlı ve Tezel güven tazeledi

Matlı ve Tezel güven tazeledi
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda 8 Meslek Grubu arasındaki Meclis Üyeliği seçimi beklendiği gibi tek listeyle yapıldı.
Pazar günü sabah saat 09:00’da start olan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine tek listeyle girilirken, 8 Meslek Grubu arasından bir liste delindi. 7. Meslek Grubu’nda liste dışında bulunan Semih Küçükşekerci 12 oy alarak sürpriz yapmasına karşın, meclise girebilecek yeterli oya ulaşamadı.
KTSO’da yaşanan tek listeli seçimde 363 seçmen oy kullanırken seçime katılım oranı % 40’larda kaldı. KTSO’ya üye 893 seçmenden ancak 363’ü oy kullandı. 358 oy geçerli, 5 oy ise geçersiz sayıldı. KTSO’da daha önce 5 olan meslek grupları, bu yıl yeni düzenlemeyle 8’e çıkarken, meclis üye sayısı da 13’den 20’ye yükseldi. İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı gözetiminde gerçekleşen seçimde oy kullanma işlemi saat 17:00’de sona erdi.
Tek listeli seçim sonunda güven tazeleyen Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ile Meclis Başkanı Tarık Tezel 1. Meslek Komitesi’nden 68 oyla birinci ve ikinci sırada seçildi. KTSO’daki meclis üyelerinin çoğunluğu tekrar seçilirken, Ahmet Tuna, Yener Uncu, Sami Özseçen, Güray Karakaşlar, Necmi Akkuş, İsmail Ülker ve Ertem İşcan, KTSO Meclis’ine giren yeni isimler oldu.
İlk tebrik Koyuncu’dan
Seçim günü KTSO’nı ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Belediye Başkanı Ergün Koç ve AK Parti İlçe Yöneticileri, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, ve Meclis Başkanı Tarık Tezel’le bir araya gelerek gündemle ilgili değerlendirme yaptı.
KTSO’da büyük ölçüde değişmeyen Meclis Üyeleri önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yapacak. Ticaret ve Sanayi Odası’nda mevcut yönetimin göreve devam etmesi bekleniyor.
KTSO’da Pazar günü yapılan seçimin ardından 20 Meclis Üyesi ve aldıkları oylar ise şöyle:
1. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Ozon Gıda, Tar. Hay. Yem. Tic. Ltd. Şti. (68), Tarfaş Tar. Faal. Ürt. San. Tiç. A.Ş. (68), Karacabey Ova Köyleri Sulama Birliği (66)
1. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Ramazan Ala (68), Özmen Zirai ve Ev Haş. İlç. Tar. Ürn. Tic. San. Şti. (67), Murat Efe (67)
2. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Uncular Cam (54), Mustafa Ünal İnş. San. Tic. Şti. (54), Tataroğlu Yap. Mal. İnş. Tic. San. Şti. (53)
2. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Recep Yiğen (54), Bemsa Boya Mobilya (54), Papurlu İnş. Müh. Müt. Mob. Tic. Ltd. Şti. (53)
3. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Sezer Nakliyat (57), Karpet Perol (57), Buzz Lojistik (56)
3. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Özler Makine (57), Tek-Öz Ulus. Ars. Taş. Nak. (56), Osman Onur (56)
4. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Güncü Gıda Un. Mam. San. (28), Haluk Eriş (28)
4. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Öz Güncü Gıda Un. Mam. San. (28), Göy-Süt (28)
5. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Erdem Plastik İmlt. (35), Hilal Ambalaj (35)
5. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: M.S.K. Çelik Dövme (35), Kınalıoğlu Mak. San. (35)
6. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Ümit Vural (32), Asım Ünen (31)
6. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Karya Gıda ve Bak. Ürn. Tic. San. (32), Hayri Elbir (30)
7. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Kilciler Kolektif Şirketi (46), Mahmut Çayır (45), Öktem Kardeşler Mob. Ve Kuyumculuk (38)
7. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: M.N.Ç. Mob. Tek. Kon. San. Tic. (48), Yusuf Gün (47), Hakan İşbaşaran (47)
8. Meslek Komitesi Asil Üyeler: Feti Toprak (34), İrfan Ülker Hart. Müh. İnş. (33)
8. Meslek Komitesi Yedek Üyeler: Karaca-vet Veteriner Hiz. (35), Hüseyin Fikri Sezer (34)

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.