Matlı ve Tayan’a Meclis’te ziyaret

İlk olarak yılların siyasetçisi CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan'ın konuğu olan Karacabeyliler Derneği heyeti, kendilerine destek vermesi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu. Tayan'ın siyasette duayen olduğunu dile getiren Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan, “Kendisini 45 yıldır siyasete vermiş olan Sayın Tayan, gerçek bir Karacabeylinin yapması gerekenleri fazlasıyla yerine getirmiştir. Karacabeylilerin hakkını her zaman savunmuştur. Derneğimizin kuruluşundan bu güne değin büyük emek harcamıştır” dedi.
Karacabeyliler Derneği'ni takdir ettiğini dile getiren Milletvekili Tayan ise, “Başarınızın bırakın Bursa'yı, Ankara'da mecliste bile konuşulması beni son derece mutlu etmektedir. Böylesine güzel ve anlamlı işlere imza attığınız için her ikinizi ve tüm yönetimi kutluyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Ardından Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan ve Yardımcısı Aydın Koca, AKP Bursa Milletvekili Önder Matlı ile bir araya geldi.
İşi sıkı tutacağız
Karacabeyliler Derneği heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Matlı, yaklaşmakta olan yerel seçimlerde bu yıl partisinin elini erken tutacağını ve 2013 Mart ayında Belediye Başkan adayının belli olacağını söyledi. Seçim sürecine erken start vereceklerini açıklayan Matlı, Karacabey için aday olacak kişinin belirlenmesinde Karacabeyliler Derneği Başkanı ile de istişare yapılacağını kaydetti.
Matlı, yaklaşan seçimde daha önceki yıllarda olduğu gibi bir kişiyi aday göstermeyip ilk önce aday adaylarının belirleneceğini ve bu adayların içinden en doğru olanının seçileceğini söyledi. Matlı, geçmiş yıllardaki hataların yinelenmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.
Milletvekili Önder Matlı, Karacabey'in makus talihini yenecek, halkı için çalışacak, güler yüzlü, girişken, tuttuğunu koparan ve ilçeyi 10 yıl ileriye taşıyabilecek bir aday belirleyeceklerine dikkat çekti.
Belediye Başkanlığına aday olacak mısın?
Daha sonra Matlı, Dernek Başkanı Yüksel Ceylan'a; “Karacabey Belediye Başkanlığına aday olacak mısın? şeklinde bir soru iletti. Ceylan ise, “Bizlerde bu seçim sürecinde Karacabey'de muhakkak etkili olacağız. Her şeyin hayırlısı. Ancak, bir insana Allah bir görev nasip edecekse ona hiç kimse engel olamaz. Zaman en güzel ilaç. Karacabey'i seven herkes böylesine onurlu bir göreve talip olmak ister” şeklinde açıklamada bulunması da dikkat çekti.
Belediye Başkanlığı adaylığı konusunun çoğunluk kazandığı sohbetin ardından meclis yemekhanesinde misafirlerine yemek ikram eden Matlı ile yaklaşık 3 saat birlikte olan Karacabeyliler Derneği başkanları, teşekkürlerini ileterek meclisten ayrıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.