Matematik kursu sona erdi

Karacabey Belediyesi tarafından ÖSS sınavlarına hazırlık amacıyla, özel kurslara gidemeyen lise son sınıf öğrencileri için düzenlenen matematik ve geometri kursu önceki gün sona erdi.
    Yaklaşık 6 ay süren ve ilk anda 28 öğrenciyle başlayan kurs, her hafta Çarşamba günleri verilen eğitimler sonucunda 53 öğrenciyle finale ulaştı. Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren ve Yazı İşleri Müdürü V. Talih Düzgören, kurs döneminin sona ermesi üzerine geçtiğimiz hafta sonunda Emekli Matematik Öğretmeni İbrahim Tunç ve kursiyerleri ziyaret etti.
    Ücret talep etmeden Karacabeyli öğrencilere matematik ve geometri kursu veren İbrahim Tunç’a teşekkür plaketi armağan eden Belediye Başkanı Ergün Koç, eğitimde fırsat eşitliğinin erozyona uğradığı bir dönemde Karacabey Belediyesi’nin eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdiğini söyledi. Özel kurslara gidemeyen öğrencilere el uzattıklarını belirten Koç, “Bize üniversiteyi kazandığınızı belirten müjdeyle gelirseniz, Belediye’den burs müjdesiyle dönersiniz.” diye konuştu.
    Öğrencilerle sohbet eden Koç, aylarca süren kurstan memnun kaldıklarını ifade eden lise öğrencilerine derslerinde ve tüm sınavlarda üstün başarılar diledi. Emekli Matematik Öğretmeni İbrahim Tunç, Belediye öncülüğünde sürdürülen kurs programı sırasında öğrencilerin ilgi, dikkat ve özenli çalışmalarıyla başarılı bir dönem yaşandığını bildirdi. Başkan Yardımcısı Meral Eren ve Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören, İbrahim Tunç’a teşekkür ettikten sonra kursiyerlere üniversitede istedikleri bölümü kazanma dileğinde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.