Matay üretime başladı

Karacabey’de faaliyete baş-layan otomotiv yan sanayi devi Orhan Holding proje-lerini hayata geçirmeye başladı.
Yeni sektörlerde ve başka ül-kelerde genişlemeyi, ayrıca kendi da-lında dünya çapında en iyi üretici ol-mayı ilke edinen Matay Egzoz A.Ş.’nin ikinci fabrikası Karacabey’de geç-tiğimiz hafta üretime başladı. 19 ihracatçı firmayı bünyesinde barındıran Orhan Holding A.Ş.’nin Karacabey’e taşıma kararı aldığı Yaysan Ltd.Şti. ile Ormetal Ltd.Şti. isimli kuruluşlarının da en geç bir ay içerisinde ilçede faaliyete geçmesi bekleniyor.
Mercedes, BMW, Audi, Honda, Opel ve Renault gibi ünlü otomobil markalarının ihtiyaç duyduğu tüm malzemeleri Türkiye’de üreten Orhan Holding A.Ş.’nin üç firmasının Karacabey’de yaşamını sürdürmesi, ilçedeki çok sayıda gencin iş umutlarını gerçekleştirdi.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un girişimleri ve desteğiyle ilçeye kazandırılan Matay A.Ş., Ormetal Ltd.Şti. ve Yaysan Ltd.Şti. firmaları yaklaşık yedi ay önce yüzlerce gence kapılarını açarak, her birine kaliteli üretime yönelik eğitim programları uyguladı. Otomotiv devinin beklenen süreden önce Karacabey’de üretime geçmesi iş çevrelerinde takdirle karşılandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.