Masör Mahmut’un başarı öyküsü

Sertifikalı, işinde uzman ve bilimsel çalışıyor:
Karacabey Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri’nde düzenlenen, “Cumhuriyet Kupası 86. Yıl Futbol Turnuvası” tüm heyecanı ile sürerken, maçlar sırasında en küçük bir sakatlığa bile anında müdahale eden Masör Mahmut Özçerçel’in başarı öyküsü göğsümüzü kabarttı.
            Şu anda Karacabeyspor’un da masörlüğünü yapan Mahmut Özçerçel, sertifikalı uzman belgesiyle işini bilimsel olarak yapıyor. Renkli kişiliği ve samimiyetiyle insanların da sevgisini kazanan Mahmut Özçerçel, masörlüğe 1983 yılında Fenerbahçe’de başladı. 1985’ten 1989’a kadar Kayak ve Atletizm Milli Takımı’nda, 1989-1993 yılları arasında Mustafa-kemalpaşaspor’da, 1993-1997 arası Gönenspor görev yaptı.
            Mustafakemalpaşaspor’da iken, yılın masörü seçilen Özçerçel, Biga’daki terfi maçlarının ardından federasyon ve gözlemciler tarafından teşekkür belgesi aldı.
            10 yılı aşkın süredir Karacabeyspor’da görev yapan Özçerçel, 34 yıllık iş yaşamında halkın takdirini kazandı. İşini bilimsel olarak yapan Masör Mahmut Özçerçel, milli takım, Cerrahpaşa doktorları ve bölüm başkanlarıyla sürekli diyalog halinde olduğunu söyledi. Eğitimlere katılarak işini en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirten Özçerçel, kendisine destek veren herkese teşekkür etti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.