Mamuşa Belediyesi’nden Matlı’ya teşekkür

Kosova’nın Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı’ ya bölgeye sağladığı katkılardan ötürü teşekkür plaketi takdim etti.
    AK Parti Bursa Milletvekili ve Türkiye-Kosova Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkan Yardımcısı Önder Matlı, Bursa’da çeşitli temaslarda bulunan Mamuşa Belediye Başkanı Arif Bütüç ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.
    Merinos İstasyon Kafe’deki buluşmadaya Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan da katılırken, Mamuşa Belediye Başkanı Bütüç, Matlı’ ya bölgeye sağladığı maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür plaketi verdi. Arif Bütüç, ayrıca Önder Matlı’ yı yeniden Mamuşa’ yı görmeye davet etti.
    Önder Matlı ise, Balkan kökenli biri olarak böyle bir plaket almaktan mutlu olduğunu ifade etti. Matlı, “Başta Balkanlar olmak üzere; Mamuşa’ nın Kosova’nın, Prizren’in ve daha birçok Balkan toprağının aklımızda ve gönlümüzdeki yerleri farklı.  Buralar ile her geçen gün irtibatımız artıyor ve artmaya da devam edecek. Sizlerin orada güçlü bir şekilde var olmanız, bizi mutlu ediyor. Biz o bölgedeki kardeşlerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.