Mahallemizin çehresi değişecek!

Mahallemizin çehresi değişecek!
Karacabey İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun kapanmasıyla birlikte Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Şükrü Keskin, Gazi Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu duyurdu.
Gazi Mahallesinin çehresini değiştireceğini vaat eden Keskin, “Lambası yanmayan sokağın, çöpü alınmayan caddenin, ekmeği-aşı olmayan yuvanın sorumluluğu bize ait olacak” dedi. Keskin, Gazi Mahallesi’nin nüfus yoğunluğu bakımından en büyük mahalle olduğuna dikkat çekerek, “Koltuk sevdası değil, hizmet sevdasıyla bu yola çıkıyoruz” diye konuştu.
Mahallede bir muhtarlık binasının kurulmasının öncelikli hedefi olacağını belirten Keskin, “Devlet kurumlarıyla daha iyi diyalog kurarak, sorunlara hızlı ve kalıcı çözümler üretmeye talibiz” diyerek, önümüzdeki günlerde seçim beyannamesini kamu oyuyla paylaşacağını sözlerine ekledi.
1976’da memuriyet hayatına Çalışma Bakanlığı’na bağlı Bursa İş ve İşçi Bulma Kurumu’nda başlayan Şükrü Keskin, Manisa ili Akhisar ilçesinde 9 yıl görevden sonra 16 yıl Karacabey’de, 4 yıl da Bursa’da çeşitli yönetici kademelerinde görev yaptı. Ocak 2009 itibariyle Türkiye İş Kurumu Bursa İl Müdürlüğü’nden emekliye ayrılan Keskin, evli ve 3 çocuk babası.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.