“LUCA” programı tanıtıldı

“LUCA” programı tanıtıldı
Karacabey ve Mustafakemalpaşa’lı muhasebeciler, önceki gün Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği’nin (TÜRMOB) yaygınlaşmasını amaçladığı “LUCA Programı” tanıtım toplantısında bir araya geldi.
Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası İlçe Temsilciliği’nin önderliğinde yapılan program, Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlendi.
LUCA Bursa Temsilcisi Mali Müşavir Birol Köse’nin sunduğu toplantıya Bursa SMMMO Karacabey Temsilci Bülent Fıçıcı’nın yanı sıra çok sayıda muhasebeci ilgi gösterdi.
Muhasebeciler için önemli olduğu belirtilen LUCA programını Türkiye genelinde yaymayı amaçlayan TÜRMOB, bu doğrultuda çeşitli tanıtım toplantıları düzenleyerek, eğitimler veriyor.
TÜRMOB’un Luca projesi ile teknolojiyi mesleki öğretim kurumlarına taşıdığına dikkat çeken LUCA Bursa Temsilcisi Mali Müşavir Birol Köse, “”Artık kasa ile yükleme ve yedekleme ile uğraşmayacağız. Gerek mali işlerde, gerek maaş bordrosu doldurmada bu sistem çok daha kullanışlı olacak” dedi.
Köse daha sonra, Türkiye’de 2 yıldır kullanılmaya başlanan internet tabanlı ve yeni geliştirilen sistemi muhasebecilere uygulamalı olarak anlattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.