Kütüphaneler en değerli hazinedir!

Karacabey Sadık Yılmaz Halk Kütüphanesi'nde dün “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle düzenlenen programda, kütüphanelerin en değerli hazine olduğuna dikkat çekildi.
Kütüphanede yapılan programa; Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Müftüsü Osman Şen, Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sadi Kutku, siyasiler, daire amirleri, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Sadık Yılmaz Halk Kütüphanesi Müdürü Ramis Çağlar, bu yıl 49.su düzenlenecek “Kütüphane Haftası”nın kutlu olmasını dilerken, kitap sevgisine dikkat çekti. Kitap okumanın önemine değinen Çağlar, Sadık Yılmaz Halk Kütüphanesi'ne her türlü katkıyı sunan Sütaş A.Ş. ve tüm sponsorlara da teşekkür etti.
Yoğun ilginin yaşandığı programda öğrenciler okudukları şiir ve kompozisyonlarla kütüphanelere her zaman değer verilmesi gerektiği mesajını sundu. Diğer taraftan Atatürk İlk ve Ortaokulu öğrencilerinin seslendirdiği, “Kitaplarım ve Dünyamız” isimli şarkılar katılımcılardan tam not aldı.
Program sonunda Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Sütaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Tezel, CHP İlçe Başkanı Gönül Avil, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Sadi Kutku, “Kütüphaneler Haftası” nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ile en çok kitap okuyan vatandaşlara ödül verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.