Kutsal göreve hazırız!

Kutsal göreve hazırız!
Karacabey Demokrat Parti yönetimi önceki akşam gerçekleştirdiği “Genişletilmiş Divan Toplantısı”nda, yerel seçimlere güvenilir adaylarla girmenin heyecanı yaşandı.
DP, Doğru Yol ve Adalet Partisi dönemlerinde yöneticilik yapan isimlerin de katıldığı toplantıda parti tabanının Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı etrafında kenetlenmesi geceye damgasını vurdu.
DP İlçe Başkanı Mehmet Ali Köfteciler yaptığı açış konuşmasında, “Ahlaklı demokrasinin, hak ve özgürlüklerin, Türkiye’de ve dünyada huzur ve barışın mücadelesini veren, Türkiye’nin ve Karacabey’in aydınlık geleceği için elini taşın altına koyan demokrasi kahramanlarını saygıyla selamlıyorum.” sözleriyle başlayan konuşması üyelerin heyecanlanmasına yol açtı.
Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı, kıratın değerli süvarilerinin çok çalışarak, Karacabey’de büyük bir başarıya imza atacaklarına inandığını söyledi. İlçede huzurlu, güvenli ve her konuda kaliteli hizmetlerin ortaya çıkarılacağı güzel bir döneme gireceklerine işaret eden Yalazı, divan toplantısına katılan partililerin yol gösterici önerileriyle başarılı çalışmalara zemin hazırlayacaklarını kaydetti. Karacabey’de kaliteli düşünce yapısına sahip ve dinamik bir belediye meclisi kadrosuyla yola çıkacaklarını ifade eden Yalazı, Karacabey’e hizmet aşkıyla kıratın 29 Mart’ta yeniden şahlanacağını sözlerine ekledi.
DP Üyesi ve Doğru Yol Partisi’nin Karacabey Kurucu Başkanı Enver Erdem, toplantıda Türkiye’de verdikleri demokrasi mücadelesini kısaca özetledikten sonra, “Türkiye’de ve Karacabey’de kalıcı hizmetlerin temel taşı DP misyonudur.”dedi.
Görüş ve önerilerin açıklandığı bölümde ise, partililerin yerel seçime her dönemden daha azimli, heyecanlı ve coşkulu olduklarını belirten ifadeleri yoğun alkış topladı. Konuşmalarında, Belediye Başkan Adayı Şaban Yalazı’nın kişiliği ve güvenilir yöneticiliği etrafında kenetlendiklerini dile getiren üyeler, kıratın Karacabey sevdasıyla 29 Mart’ta yeniden şaha kalkacağını ve DP’nin ilçeye hizmet bayrağını büyük inançla dalgalandıracakları sözünü verdiler. İki yüzü aşan üyenin katıldığı divan toplantısında “Yerel seçime ve Karacabey’de kutsal göreve hazırız.” mesajı verildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.