Kutlu Doğum’da 48 ünite kan toplandı

Karacabey Müftülüğü ve Kızılay Şubesi işbirliğinde “Kutlu Doğum Haftası” nedeniyle önceki gün düzenlenen, “Kan Bağışı Kampanyası”nda 48 ünite kan toplandı.
    Kızılay'a ait Kan Toplama Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe ilgi yoğundu. Kaymakam Ahmet Yurtseven, Garnizon Komutanı Üsteğmen Hayati Sarı,  MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı ve Kızılay Karacabey Şube Başkanı Ahmet Kırmızı'nın da katıldığı etkinlikte ayrıca, vatandaşlara lokma dağıtıldı.
    Etkinlikler öncesinde dualarla günün önemine dikkat çeken İlçe Müftüsü Hikmet Yazıcı, “Kutlu Doğum Haftası”nda birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi. Kendilerine kan bağışı konusunda yardımcı olan Kızılay Karacabey Şubesi'ne de teşekkür eden Yazıcı, kurumlar arası işbirliğinin her zaman yararlı olduğunu ifade etti.
    Kutlu Doğum Haftası'nın insanları birleştirici bir özelliği bulunduğunu belirten Kızılay Karacabey Şubesi Başkanı Ahmet Kırmızı da, sosyal sorumluluk konusunda her türlü göreve hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.