Kuş fotoğrafçıları Longoz’da kamp kuracak

Türkiye’nin en önemli kuş fotoğrafçılarının ve gözlemcilerinin buluştuğu platform olan Trakus.org’un kurucu ve yöneticileri, 2015 yılı kampı için Karacabey Longozu’nda keşif yaptı. Kampın bu yıl Karacabey’de yapılması kararlaştırıldı.
Binlerce üyeden oluşan ve çektikleri fotoğraf, video ve çalışmaları NationalGeographic başta olmak üzere yerel, ulusal ve uluslararası pek çok medya ve belgesel kuruluşu tarafından kullanılan Türkiye’nin önemli doğa fotoğrafçıları, Karacabey Belediyesi’nin girişimiyle 16-19 Mayıs’ta Karacabey Longozu’na kampa geliyor.
İlçeye gelen Trakus.org’un kurucusu Serhat Tigrel ve Trakus yöneticilerinden Ömer Furtun, Karacabey Longozu’nda kamp için birtakım incelemelerde bulundu.
Karacabey Belediyesi katkılarıyla gerçekleşecek kamp 16-19 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Türkiye’nin önemli doğal yaşam fotoğrafçılarının Karacabey’e gelmesi bekleniyor. 2015 Trakus Karacabey kampında 4 gün boyunca fotoğrafçılar sabahın erken saatlerinden gün ağarana kadar arazide tür ve manzara fotoğrafı çekecek. Meraklı tüm vatandaşların da konuk olabileceği kampta ayrıca öğrencilere doğa ve kuşlar üzerine önemli bilgiler verilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.