Kurumlar için anlamlı turnuva

“Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Tesisleri” yenilendi:
Karacabey’de yıllardır “Karakaşlar Halı Saha Tesisleri” olarak bilinen yer bundan böyle, “Gençlerbirliği Karakaşlar Halı Saha Tesisleri” ismiyle hizmet verecek.
            Gençlerbirliği Alt Yapı Sorumluları Kamil Çağlı ile Mehmet Pala’nın işletmeciliğini yaptığı tesis, yenilenen konforu, rüzgarı kesen koruması ve herkesin rahatça kullanabileceği kafeteryasıyla hizmet çıtasını yükselmeyi hedefliyor.    
            İşletme Sahibi Kamil Çağlı, düzenleyecekleri “Cumhuriyet Kupası” ile çalışmalara başlayacaklarını duyurdu. Turnuvaya tüm kurumları davet eden Çağlı, “Kayıtlarımız başlamıştır. Turnuvaya katılmak isteyenler 0 544 276 6056 ve 0 533 764 8441 numaralı telefonlardan, Kaan Market ile Gençlerbirliği Lokali’nden bilgi alabilirler. Turnuva başlangıç tarihini, takımların sayısına göre 29 Ekim’de yapılacak final karşılaşmasına yetişecek gibi ayarlayacağız. Final maçının 29 Ekim tarihine denk gelmesi ise, turnuvaya ayrı bir anlam katacaktır. Daha önce Atatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği turnuvaları göz önünde alarak, eski günleri yakalamayı istiyoruz. Halı Sahamıza ulaşım için servisimiz mevcuttur” diyerek konuya açıklık getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.