“Kurtulan’la kurtaramayız!”

“Kurtulan’la kurtaramayız!”
Mustafakemalpaşa AKP Teşkilatında yaklaşan yerel seçimler öncesinde yaşanan aday belirsizliği devam ediyor. Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde yaptırılan anketler sonuçlarına göre, AKP seçmeninin kafası bir hayli karışık görünüyor. Adaylığı gündemde olan isimleri değerlendiren vatandaşlar, özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadi Kurtulan ismine şüphe ile yaklaşıyor.
Kamuoyunda Sadi Kurtulan’ın AKP’den aday olacağı söylentileri bir hayli tepki yarattı. Kurtulan’ın aday olacağını duyan vatandaşlar; “Bu işe anlam veremiyoruz. Milletvekilimiz Ali Koyuncu ne yapmak istiyor bunu da anlamış değiliz? Milli Eğitim Müdürlüğü görevi sırasında birçok şaibeli işlere bulaştığı gazetelere yansıyan ve halen Ağır Cezada yargılanan bir ismin aday gösterilmesi kafaları karıştırıyor” diye konuşuyorlar. Karacabey’de de aynı filmi yakından izlediklerini dile getiren vatandaşlar;” Danıştay’da 12 ayrı dosyası bulunan birini partilerine alıp boy gösteriyorlar. AKP neden şaibeye karışmış isimlerin üzerinde yoğunlaşıyor. Belediyeyi kazandıklarında hizmet mi getirecekler? Yoksa karanlık işlerle mi haşır neşir olacaklar?” diyerek AKP ilçe teşkilatında aday konusuna titizlikle yaklaşılmasını istediler. “AKP içinde kendini ispatlamış hiç bir şaibeye bulaşmamış isimler var” diye uyarı yapan vatandaşlar, Sadi Kurtulan’ın partinin seçim çıtasını aşağıya çekeceği ve bölünmeler yaratacağı görüşünde birleştiler.
Milletvekili Ali Koyuncu’nun geçen dönem Nuretin Erbay’ı aday göstererek kazanacağı seçimleri kaybettiğine dikkat çeken vatandaşlar, Kurtulan ismiyle Yola Devam” kararı alınırsa, yine aynı hüsranın yaşanması olasılığının çok yüksek olduğunu belirttiler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.