Kur’an öğrenen çocuklar ödüllendirildi

Karacabey Kurşunlu Köyü'nde düzenlenen Yaz Kur'an Kursu'nda başarı gösteren 10 öğrenciye tablet bilgisayar hediye edildi.

Hediyeler, Cami İmamı Sinan Özdemir tarafından çocuklara takdim edildi. Kurs birincisi Canan Civelek ise umre ziyareti kazandı.

İki ay süren Yaz Kur'an Kursu'nda çocukların Kur'an-ı Kerim, dua, namaz sureleri ve dini bilgiler öğrendiğini ifade eden Özdemir, amaçlarının çocuklara Kur'an ve camii sevgisi oluşturmak olduğunun altını çizdi. 90 öğrenci ile kursa başladıklarını belirten Özdemir, başarılarından dolayı çocukları ve desteklerinden dolayı velilerini tebrik etti.

Ödül töreninde konuşan Özdemir, "Yaz Kur'an kursumuzda öğrencilerimize eğitim-öğretimin yanı sıra masa tenisi, badminton, gezi gibi sosyal faaliyetlerle de düzenledik. Öğrencilerimizin kursu severek devam etmelerine çalıştık. Ödüllendirmek suretiyle takdir edilen başarılar, her sene daha güzel başarılara vesile oldu. Veda Hutbesi'ni ezberleyen Tuğçe Ayvaz, Esmaül Hüsna'yı manalarıyla beraber ezberleyen Nilgün Çalık ve Kur'anı Kerim yüzüne okuma, tecvid, dini bilgiler ve dua konularında başarı gösteren 8 öğrenciye tablet bilgisayar, diğer öğrencilerin hepsine de çeşitli hediye verdik. Başarılı yavrularımıza hediye alınmasına katkı sağlayan başta köyümüzün Muhtarı Mehmet Civelek'e ve köy halkına, öğrencilerin bu seviyeye gelmelerinde bizlere yardım eden Şehnaz Acar ve Filiz İnan hocama teşekkür ediyorum" dedi.

Ödül töreni, Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve duaların okunmasıyla son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.