“Kültür Şenliği’ne” büyük ilgi

Boğazköylüler gönüllerince eğlendiler
“Kültür Şenliği’ne” büyük ilgi
Karacabey Boğazköy’ün 35. kuruluş yıl dönümü önceki akşam yapılan “Kültür Şenliğiyle” kutlandı.
Kaymakamı Dursun Balaban, Jandarma Komutanı Galip Erbil, Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Tosun, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri ve çevre ilçelerden gelen çok sayıda konuk geceye ilgi gösterenler arasında yer aldı.
Boğazköy Muhtarı Resul Bülbül gecenin açılışını yaptığı kısa konuşmasında dost ve akrabalarıyla bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirdi.
Kaymakam Dursun Balaban ise Boğazköy’ün özenle hazırladığı Kültür Şölenine katılmaktan mutlu olduğunu söyledi. Balaban, “Birlik ve beraberlik yönünden Boğazköy diğer köylere örnek olsun. Kültürleri yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak kadar güzel bir miras yoktur. Boğazköylülerin örf ve adetlerini tanımaktan onur duydum” dedi.
Kültür Şölenine katılan konuklar, Mahmut Turan, Birol Topaloğlu’nun ezgileriyle ve Boğazköy Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ile keyifli dakikalar geçirdiler. Grup Mulambu’nun türküleri konukları mest ederken, Seda Sayan’ın sabah programında Mülayim tiplemesiyle ünlenen Cengiz Çimen’de gecenin ilerleyen saatlerinde stand-up şovuyla konukları coşturdu.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.