Kültür Komisyonu’ndan eğitime destek sözü

Karacabey Belediyesi Kültür Komisyonu, Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, “5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü” ile yeni başlayan “Eğitim Öğretim Dönemi”ni kutladı.       
            Komisyon Üyeleri; Meral Eren, Nurgül Özatilla, Fatma Mendeş, Samet Karakaşlar ile Fahri Köfteci, Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan’a konuk oldu. Yeni dönemde eğitim camiasına başarılar dileyen komisyon üyeleri, Turhan’a iğne oyasından yapılmış tablo hediye etti.
            Eğitimin masaya yatırıldığı ziyarette, Belediye ve Milli Eğitim işbirliğiyle başarının daha da yükselebileceği konuşuldu. Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Belediye Başkanı Ergün Koç’un görevde bulunduğu süre içerisinde okullara önemli katkılar sağladığına dikkat çekti. Belediye’nin maddi ve manevi desteğine teşekkür eden Turhan, engelli öğrenciler için taşımalı sistem, ücretsiz defter ve kitap yardımı, okul kütüphanelerine destek, Karacabey’in tanıtımına yönelik çalışmalar ile kafelerin denetlenmesi konularında isteklerini bildirdi.
            Turhan, “Başkan Koç önderliğindeki Belediyemiz, şu ana bizleri hiçbir konuda geri çevirmedi. Başkanımızın eğitime bakışı sayesinde önemli sorunlar çözüldü. Yeni dönemde de Belediyemizden katkı bekliyoruz. Özellikle öğrencilerimizin 08.00-17.00 arası kafelere girmemesi için denetimlerin sıklaştırılmasını istiyoruz. Ailelerin de, çocuklarına sahip çıkması, takip etmesi gerekmektedir. Eğitim ailede başlar, okulda pekişir. Başarı bir bütündür ve herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.