Küçükaşık’tan 2.Üniversite Müjdesi

Küçükaşık, yöreye ikinci üniversite projesi yolda
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret eden CHP milletvekili Mehmet Küçükaşık 23. dönem milletvekili seçimleri öncesi önemli mesajlar verdi.
Karacabey yöresiyle ilgili projeler hakkında bilgi veren Küçükaşık, ağır sanayi yerine tarım ve hayvancılık sanayi için çalışmalara başladıklarını söyledi.
Küçükaşık, “ Genellikle tarımla uğraşan yöre halkını hak ettiği refah seviyesine ulaştırmak başlıca hedefimizdir. Ağır sanayi tarım topraklarından çıkartılacak. Tarımsal Organize Sanayi Bölgesi oluşturulacak. Bu konuyla ilgili proje valilikte bitmek üzere. Yöredeki kültürel mirası korumak ve kazılar ile tarihi gün ışığına çıkartmak gerekiyor. Yeniköy yöresi Güney Marmara’nın tatil bölgesi haline getirilmesi bölge için önemli bir kazanç olacaktır. Kabaağaç bölgesindeki 400 dönüm arazi boş duruyor, burada bir üniversite oluşturmak projelerimizin arasında yer almaktadır” şeklinde konuşarak seçmenlere önemli mesajlar verdi.
Önümüzdeki seçimlerin önemli bir dönemeç oluğunu vurgulayan Koç, ise “ Yabancı sermaye Türkiye’yi sevdiği için değil, paradan para kazanma cenneti olduğu için burada. Mevcut hükümet Türkiye’yi talan edenlere ülkeyi altın tepside servis yaptı. Zengin kaynakların fakir bekçisi durumunda kaldık. Türk siyaseti önemli bir viraja giriyor, kazasız belasız bu günleri atlatıp uygun bir siyasi yapı oluşur” diyerek Küçükaşık’a beklentilerini aktardı. Mehmet Küçükaşık Belediyeden sonra S.S. Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek şöförlerin sorunlarını dinledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.