Küçük dev adam geliyor!

Küçük dev adam geliyor!
*Saadet ve Hamidiye Mahallesi’nden 60 yıldır oy alamayan CHP, dün gece Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’la şov yaptı.
CHP Belediye Başkan Adayı’nın mitinge dönüşen son kahve toplantısında sokaklara taşan seçmenler Enver Kartal’a büyük ilgi gösterdi.
Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, yarın yapılacak yerel seçimler öncesi kamuoyu araştırmalarına göre bir adım öne çıktı.
Dürüst, sempatik ve espiritüel yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran CHP Adayı Enver Kartal, sunduğu projelerle de kısa sürede halkın güvenini kazandı. Karacabey tarihinde seçimlere hiç olmadığı kadar iddialı giren Cumhuriyet Halk Partisi, izlediği insancıl politikalarla kamuoyu araştırmalarında ilk sırada yer aldı.
Geçmişteki Belediye Başkan Adaylarının tutarsızlıkları ve verdikleri sözleri yerine getirememiş olmaları nedeniyle büyük bir avantaj yakalayan Enver Kartal’a halk, “Küçük dev adam geliyor” demeye başladı.
Türkiye’nin önemli kurumlarından Koç Grubu’na bağlı Tat Konserve Fabrikası’nda yöneticilik yapması, kurallara bağlı kalması, hiçbir konuda taviz vermemesi, profesyonel yöneticilik gibi özellikleriyle tanınan ‘Küçük Dev Adam’ diğer adaylara göre ‘Lider’ olarak nitelendiriliyor.
‘Seçimi biz kazanacağız’ diyen CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal, insan odaklı belediyecilik anlayışıyla Karacabey’i köy görünümünden kurtaracaklarını söyledi.
Karacabey’in güzel günler göreceğini belirten Kartal, “Halkımız bize dürüst olduğumuz ve yapamayacağımız sözler vermediğimiz için ilgi gösteriyor. Vatandaş, ‘Cennet Bahçesi’ vaat edenlere artık inanmıyor. ‘5 bin kişiye iş vereceğim. Herkese evalacağım’ palavralarına kanmıyor. İthal adaylara itibar etmiyor. Kalıcı ve akılcı projeleri dikkate alıyor. Biz Karacabey’i halkla yönetmeye geliyoruz. Bunu başaracağız. Çünkü bizim işimiz Karacabey, gücümüz Karacabey’dir. Belediye değişecek, Karacabey gelişecek” dedi.
Hamidiye ve Sadet Mahallesi, “Enver Kartal” diyor;
Karacabey’in en yoksul ve en fazla yardıma ihtiyacı olan Hamidiye ile Saadet Mahallesi dün gece “Enver Kartal Şov” yaptı.
Dün gece CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal’ı davullarla karşılayan Saadet ve Hamidiye Mahallesi halkı, gövde gösterisi yaptı.
60 yıldır aldatıldıklarını, bu süre içinde sürekli dışlandıklarını dile getiren Saadet ve Hamidiye’li vatandaşlar bu kez doğru vagonda yer aldıklarını ve doğru adrese yöneldiklerini söyledi.
Odunla, kömürle, tarihi geçmiş gıda paketleriyle, sadaka toplumuna dönüştürülmek istendiklerini ileri süren Saadet ve Hamidiye’li vatandaşlar, “Dışlanmaktan, horlanmaktan ve ikinci sınıf vatandaş gibi görülmekten bıktık. Oyumuzu satın almaya kalkanlar yanıldıklarını görecekler. Bundan sonra yalancılara ve talancılara kanmayacağız. İnsana insan gibi, davranmayanların yanında olmayacağız. Bizi düşünmeyeni düşünmeyeceğiz. Bu seçimlerde Enver Kartal’ı deneyeceğiz. Pazar günü “Küçük Dev Adam’ı Belediye Başkanı yapacağız” diye konuştular.
Mitinge dönüşen son kahve toplantısında büyük ilgi gören CHP Belediye Başkan Adayı Enver Kartal ise, kalkınmanın Saadet, Hamidiye ve Yeni Mahalle’den başlatılacağını söyleyince seçmenlerden bol bol alkış aldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.