KTSO’nun kalitesi bir kez daha tescillendi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), TS EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini yeniledi.
KTSO’nun belge yenileme tetkiki, Meclis Başkanı Asım Ünen, Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Feti Toprak, Yönetim Kurulu Üyeleri H.Fikri Sezer, Ömer Kazangil, Meclis Üyesi Serhat Erdem, Genel Sekreter Özgür Carlı, Ticaret Sicil Müdürü Cevat Mirza, Oda Sicil Memuru Kenan Gel, Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Burak Baydemir, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Özcan Kozluca, TSE Bursa Bölge Müdürlüğü denetçileri BTG Mehmet AKÇA ve DTG İlknur Öztürk’ ün katılımında yürütüldü.
Açılış toplantısında söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü “Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası olarak uzun yıllardır Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahibiz. Bu da demek oluyor ki, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası TSE Standartlarında hizmet veriyor. Gerek yönetim olarak bizler, gerekse personelimiz, üyelerimizin talepleri doğrultusunda ve onların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
TSE Bursa Bölge Müdürlüğü Uzmanları Mehmet AKÇA ve İlknur Öztürk, “Kalite Yönetim Sistemi Belgesi sahibi olmak gerçekleştirilen tüm faaliyetlerde ve verilen hizmetlerde belli standartlar çerçevesinde çalışmayı gerektiriyor. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2005 yılından bu yana belgeye sahip olması bizlere gösteriyor ki, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası gerekli standartları yakalamış ve bu standartlarını günden güne geliştiriyor. Tetkik programına bu denli katılım göstermeniz Kalite Sisteminin üst yönetimce de sahiplenildiğinin bir göstergesidir” şeklinde konuştu.
Gün boyu sürdürülen tetkiklerde Kalite Yönetim Sistemi ve servisler nezdinde incelemeler gerçekleştirilirken, herhangi bir eksiklik ve uygunsuzluğun rastlanılmadı.
Tetkikin başarıyla tamamlanmasının ardından Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kalite Yönetim Sistemi Belgesi 3 yıl süre ile yenilendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.