KTSO’dan, “Hayallerdeki Karacabey” yarışması

KTSO’dan, “Hayallerdeki Karacabey” yarışması
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi, ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik “Resim ve Kompozisyon Yarışması” düzenliyor.
“Bir Karacabey Hayali” teması üzerine düzenlenen yarışmada ilköğretim öğrencileri nasıl bir Karacabey’de yaşamayı düşlediklerini resim veya kompozisyon ile kağıda dökecekler.
İlçe merkezi ve köylerdeki tüm ilköğretim okulu öğrencilerinin katılabileceği yarışmada, her öğrenci bir eser sunabilecek.
Öğrencilerin yaratıcı çalışmalar ile özgün eserler hazırlaması beklenirken, kompozisyonlar 500 kelime ile sınırlı olacak. Resim eserlerinde ise sulu boya, kuru boya veya pastel boya teknikleri kullanılabilecek. Son başvuru tarihi olan 11 Nisan 2008 olarak belirlenen yarışmada öğrenciler hazırladıkları eserleri okul müdürlüklerine teslim edecekler. Yapılan değerlendirme sonrası dereceye giren eserler 23 Nisan’da düzenlenecek törende açıklanacak.
Karacabey hakkındaki hayallerini ve ideallerini yaptıkları eserlere taşıması beklenen çocukların yoğun katılımını beklediklerini belirten KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı, başvuruların başladığını söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.