KTSO’da eğitim kayıtları sürüyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ile Verem Savaş Derneği işbirliğinde 07 Şubat 2013 tarihinde başlayan “6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu” hakkındaki bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
    Yoğun talepler üzerine KTSO ile DOSGB arasında yapılan “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” protokolü çerçevesinde, tüm ilçenin uygun maliyetli eğitim ve tam kapsamlı sağlık raporu almalarına imkan sağlandı.
    KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, DOSGB İş Güvenliği uzmanları tarafından verilen eğitimlerin 7. etabının tamamlandığını ve bunun sonucunda 2 bin 345 katılımcıya “Temel İş Sağlığı ve Güvenliği” sertifikası verildiğini kaydetti.
    Yıldız, 6331 sayılı yasa kapsamında alınması gereken “Geçerli Sağlık Raporları” için de DOSGB ile çalışma yürüttüklerini, bugüne kadar düzenlenen 4 etap ile 460 kişiye kapsamlı Sağlık Raporu verildiğini söyledi.
    Gelen talepler doğrultusunda organize edilen eğitim ve rapor çalışmalarına devam edildiğini anımsatan Yıldız, kayıt yaptırmak isteyenlerin KTSO'na başvurabileceklerini sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.