KTSO ve KTB el ele

Karacabey'de geçtiğimiz hafta yapılan seçimleri kazanan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, önceki gün Ticaret Borsası seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Murad Bertan'ı ziyaret etti.
    Ziyarete Başkan Naci Güncü'nün yanı sıra, KTSO Meclis Başkanı Asım Ünen, Genel Sekreter Fehmi Yıldız ile meclis ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
    Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan önderliğindeki karşılamada ise, Meclis Başkanı Halit Elbir, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celâli Kavaz ile Genel  Sekreter İbrahim Temel hazır bulundu.
    Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Naci Güncü, yeniden başkanlığa seçilen Bertan ve Elbir'e görevlerinde başarılar diledi. Geçmiş dönemde Oda ve Borsa olarak bir çok konuda ortak hareket ederek başarılı çalışmalara imza attıklarını anımsatan Güncü, yeni dönemde de yine bir çok konuda ortak hareket etmeye hazır oldukları dile getirdi.
    Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murad Bertan ise, Ticaret ve Sanayi odasının ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirtti. Ticaret Borsası olarak, KTSO ile ortak noktaları olduğunu, her zaman beraber hareket etmeyi ilke edindiklerini kaydetti. Bertan, Karacabey için el ele beraber projeleri gerçekleştirmeye özen gösterdiklerine dikkat çekti.
    Bertan, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun her zaman dile getirdiği;"Birlikten rahmet ayrılıkta azap vardır" sözü birlikte hareket etmenin ne kadar önemli olduğunu sözlerine ekledi.
    Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası yöneticileri günün anlam ve önemine istinaden topluca fotoğraf çekilerek ziyareti ölümsüzleştirildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.