KTSO ve Borsa desteğiyle öğrencilerin ayakları artık üşümeyecek

KTSO ve Borsa desteğiyle öğrencilerin ayakları artık üşümeyecek
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası tarafından ilçe genelinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere Kurban Bayramı öncesi 2 bin 352 çift ayakkabı dağıtıldı.
Finansmanını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından karşılanan 2 bin 352 çift ayakkabı, ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere ilçe merkezi ve köylerdeki ilköğretim okullarına gönderildi. Ayakkabılar, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılacak.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Fethi Toprak, KTSO Genel Sekreteri Fehmi Yıldız, Karacabey Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Burhan ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri İbrahim Temel dün Uluabat İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere hazırlanan ayakkabıları Müdür Engin Karadeniz’e teslim etti.
Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Fethi Toprak, ayakkabıların finansmanın TOBB’un karşıladığını belirterek, KTSO ve Borsa olarak dağıtım organizasyonuyla birlikte bir miktar katkıda kendilerinin sağladığını kaydetti. Ayakkabıların gerçek ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için tüm okul müdürleriyle istişare yaptıklarını aktaran Toprak, bayramdan önce dağıtımın tamamlanacağını bildirdi. Fethi Toprak, Ticaret ve Sanayi Odası’na 20 bin YTL, Ticaret Borsası’na da 20 bin YTL toplamda 40 bin YTL gönderildiğini söyleyerek, “%100 Eğitime Destek” kampanyası çerçevesinde bu parayla 2 bin 352 adet ayakkabı alındığını kaydetti.
TOBB, daha önceki yıllarda yine ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, çanta, kırtasiye ve eşofman yardımlarında bulunmuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.