KTSO, girişimcileri eğitiyor

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimleri”nin birinci etabı 30 kursiyerin katılımıyla tamamlanıyor.
Şubat ayı sonunda başlayan ve üç haftalık bir süreci kapsayan “Uygulamalı girişimcilik eğitimi” sonucunda, sertifika almaya hak kazanacak katılımcılar, KOSGEB’ in girişimci adaylarına sağladığı desteklerden yararlanmanın ön şartını yerine getirmiş olacak.
Eğitimciliğini Türker Duran’ın yaptığı kurs programının önceki günkü dersine; BUGİAD tarafından “Yılın iş adamı” ödülüne layık görülen NSK Group Başkanı ile KTSO Başkanı Naci Güncü de katıldı. Kursiyerlere bilgi ve tecrübelerini aktararak girişimcilik ruhunu anlatan Kazangil, hayal kurma ile başlayan süreç sonunda kısa, orta ve uzun vadelerde planlama yapmanın öneminden bahsederek, iş yaşamında başarının altın kurallarını içeren bir sunum gerçekleştirdi.
Ömer Kazangil’in sunumunun ardından konuşan KTSO Başkanı Naci Güncü, “Kendi işyerlerini açmayı düşünen değerli katılımcılar, umarım ilerleyen günlerde birer işveren olacaksınız ve sizlerle Odamız üyesi olarak ikili ilişkilerimiz devam edecek. Kursun katma değer yaratmasını umuyoruz. Odamızın imkânları ile uygulamalı girişimcilik kursları açılmasına devam edeceğiz. Gösterdiğiniz ilgi için size, özveri ile kurs programını sürdüren değerli hocamız Türker Duran’a ve işbirliğini bizlerden esirgemeyen KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğüne teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.