KTSO, eğitime hız verdi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) personelleri eğitimlerine sürdürüyor.

KTSO Genel Sekreteri Özgür Carlı ile oda personelleri Cevat Mirza, Kenan Gel ve Burak Baydemir hizmet kalitesini artırmak adına bazı eğitime katıldı.

Personeller, ilk olarak Avrupa Birliği tarafından aday ve potansiyel aday ülkelere destek olmak amacıyla oluşturulan katılım öncesi yardım aracının kırsal kalkınma programına (IPARD) katıldı. Eğitimde, yapılabilecek projeler ve desteklenecek çalışmalar hakkında bilgi alan ekip, ardından Yalova'da düzenlenen Marmara Bölgesi Ticaret Sicil Müdürleri Toplantısı'nda yer aldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Şirketler Dairesi Başkanı Mustafa Umut Özgül, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Uzmanı Ahmet Canbalak, TOBB Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Uzmanı Gökhan Mirahmetoğlu, Uyumsoft Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Şahin ile Merkezi Kayıt Sistemi (MERSİS) Proje Yöneticisi Selçuk Alkaş'ın katılımları ile gerçekleşen eğitimde, MERSİS sistemi ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Son olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından düzenlenen ve Cahit Günaydın'ın “Yenileşim Yönetimi” eğitimine katılan personeller, yoğun bir programı geride bıraktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.