Koyuncu’dan engellilere destek

Koyuncu’dan engellilere destek
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’nin açtığı Halk Eğitim Merkezi’ndeki kermes ziyaretinde yardım sözü veren Ali Koyuncu dün fiziksel engelli Nalan Ok adlı vatandaşa Akülü Tekerlekli Sandalye hediye etti.
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği’ne dün yaptığı ziyarette Nalan Ok’a Akülü Tekerlekli Sandalyesini teslim eden AKP Bursa milletvekili adayı Ali Koyuncu, “Engelli vatandaşlarımız için çıkarılan yasalarla ciddi anlamda iyileştirmeler yapıldı. Engelliler kanununu biz çıkardık. Engelli kardeşlerimize 388 milyon YTL yardım yapıldı. Karacabey’de rehabilitasyon merkezi yapmanın sözünü de veriyorum. Engelli arkadaşlarımızın kermesini ziyarette söz verdik ve sözümüzü yerine getirmenin mutluluğu içindeyiz. Seçim nedeniyle de oy avcılığı yapmıyoruz. Sizleri mutlu gördüğüm zaman insanlık görevimi yaptığıma inanıyorum” diye konuştu.
Karacabey Fiziksel Engelliler Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Serhat Çetin Şener, Koyuncu’ya yardımlarından dolayı teşekkür belgesi ile onurlandırırken duygularını dile getirdi. Şener, “Gerçekleri konuşmak gerekirse dernek olarak partililer üstüyüz. Her partiye eşit mesafede yaklaşmaya çalışıyoruz. Gelmiş geçmiş tüm hükümetler içinde engelliler yasasını AKP çıkardı. Birçok hakkımızı yasalar sayesinde zenginleştirdi. Bunları yaparken hiçbir vaad de bulunmadılar. Dernek başkanı olarak arkadaşlarım adına gösterdiği yakın ilgiden dolayı Ali Koyuncu’yu kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.