Koyuncu’dan Cumhuriyet Bayramı kutlaması

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Cumhuriyet’in 85. yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, Cumhuriyet’in Türk Milleti’nin birlik ve beraberliği, yurdunu ve bağımsızlığını her şeyin üstünde tutan yaşam felsefesi olduğunu kaydetti.
Koyuncu, “Birlikte el ele gönül gönüle kutladığımız bu bayram Cumhuriyet’in kazanımlarına, değerlerine ve ilkelerine sahip çıkma bilinci içinde vatanımızın bütünlüğünün, milletimizin birlik ve beraberliğinin, Atatürk İlke ve İnkılapları’nın korunması, Cumhuriyet’in tüm değerleri ile sonsuza dek yaşatılması hepimizin ortak sorumluluğudur.
Türkiye Cumhuriyeti demokratik, laik bir hukuk devleti olarak, ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür. Cumhuriyeti, kurucularının emaneti olarak, onların inanç, bilinç ve ilkelerine sadık kalarak gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin en kutsal görevidir. Bu görev bizim milli onurumuz olduğu kadar hep beraber taşıdığımız insanlık şerefimizdir.
Milletçe; Kendini çağdaş dünyayla buluşturan Cumhuriyet’i korumaya ve sonsuza dek sürdürme kararlığımızı yaşadığımız, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları yurt yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.