Köylere hizmet sürüyor

Karacabey Belediye Başkanlığı Destek Hizmetler Müdürlüğü, Longoz Ormanı’na ve içindeki çiftliklere giden yolun onarım çalışmalarını tamamladı. Kısa sürede tamamlanan yol, Bayramdere ve Boğazköylülerin hizmetine sunuldu.

Kış aylarında su taşkınları nedeniyle ev ve çiftliklerine gidemediklerini belirten köylüler önce Kaymakamlığa, ardından İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptıklarını dile getirdi. Bölgede hayvan damı bulunan Celalettin Aydın, “Özel İdare’nin hizmetini bir türlü göremedik. Kaymakamlık bizi uygun yerlere yönlendirdi, ancak Özel İdare görevlileri hep bir şeyleri bahane ederek yola elini sürmedi” dedi.

Aynı bölgede hayvan yetiştiriciliği yapan Osman Durgut ise, “Kızım her gün bu yolları aşarak okula gidip, geliyor. Kışın, çok büyük problem oluyor. Yağmurlarla birlikte yükselen sular yolu kapatıyor. Her tarafı çamur haline getiriyor. Devlet yetkililerini bize yardım etsin diye beklerken, Belediye Başkanımız bize sahip çıktı. Yıllardır sorunumuz olan yolumuza el attı” şeklinde konuştu.

Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Longoz Ormanı’nın yapısını bozmayacak bir şekilde yol çalışmalarını tamamladı. Bölgedeki hayvan sahipleri de Başkan Ergün Koç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.