Köyler Ligi’nde nefesler tutuldu

Karacabey’de tüm heyecanıyla devam eden Köyler Ligi’nde bu hafta 5 karşılaşma M.Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanacak.
    21 takımın mücadele ettiği turnuvanın altıncı haftası, yarın oynanacak olan dört karşılaşmayla başlayacak. Altıncı hafta maçları Pazar günü oynanacak olan beş karşılaşmanın ardından tamamlanacak.
    7 takımlı 3 gruptan oluşan Köyler Ligi grup maçlarında son iki haftaya giriliyor. Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı grup maçlarında takımlar çeyrek finale adını yazdırmak için kıran kırana maçlar oynuyor.
    03 Şubat günü oynanacak olan son hafta karşılaşmalarının ardından grup maçları tamamlanacak. Gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar ile en iyi iki grup üçüncüsü çeyrek finale adını yazdıracak.
    Köyler Ligi’nde geçen hafta oynanan 5. hafta maçları sonunda, Yenikaraağaç ile Dağkadı sahadan birer puanla ayrılan takımlar olurken, Bakırköy, Akhisar, İsmetpaşa, Akçakoyun, Subaşı, Ortasarıbey ve Taşlık, rakiplerini yenerek 3 puanın sahibi oldu.
    Sultaniye, Beylik, Yenisarıbey, Kulakpınar, Harmanlı, Sazlıca ve Tophisar ise, 5. haftayı puansız kapatarak çeyrek final yolunda yara aldı.
    Diğer taraftan çıkan olaylar nedeniyle yarım kalan Ovaesemen-Hotanlı maçı ise ileri bir tarihte 52. dakikadan itibaren oynanacak.
    Akhisar, Tophisar ve Sazlıca’nın bay olarak geçireceği turnuvanın altıncı haftası yarın ve Pazar günü oynanacak olan 9 karşılaşmayla devam edecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.