Köyler Ligi örnek alınıyor

Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, organizasyonun Türkiye’de ses getirdiğini söyledi:

Karacabey'de nefeslerin tutulduğu ve Hamidiye’nin şampiyonluğu ile sonuçlanan, “2011 Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Turnuvası”nın ardından bir açıklama yapan Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, tüm takımlara mücadelelerinden dolayı teşekkür etti.

Köyler Ligine her geçen yıl ilginin arttığını ve ülke genelinde örnek alındığını belirten Erdem, “Amacımız gençlerimize spor yaptırmak, onları kahve köşelerinden ve zararlı alışkanlıklardan kurtarmaktı. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz Köyler Ligi, nefes kesen maçlara sahne oldu. Tüm takımlarımız turnuvayı sahiplendi ve hepsi başarılı olmak için mücadele etti. Zaman zaman çekişmeler de yaşandı. Ancak bunlar sporun içinde olan şeyler. Sonuç olarak organizasyon amacına ulaştı. Önümüzdeki yıllar için daha da umutluyum. Köyler Liginin ülke çapında ses getirmesi ve örnek alınması bizleri çok mutlu ediyor. Sosyal sorumluluğumuz gereği elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

Emeği geçenlere teşekkür

Turnuvaya destek veren Kaymakam Dursun Balaban ile organizasyonun hazırlanmasından bitimine değin her türlü özveriyi yapan Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam ile Köyler Ligi’nin bu günlere gelmesinde büyük emeği bulunan eski Müdür Şaban Bayraktar'a da ayrı bir parantez açan Mehmet Erdem, “Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Köyler Ligine büyük katkı sağladılar. İlçe sporunun geleceğine yön verdiler. Onların desteği olmadan bu noktaya gelemezdik. Turnuvanın başından sonuna kadar büyük özveri gösterdiler. Birlikte daha çok güzel organizasyonlara imza atacağız” diye konuştu.

Son olarak söz verdikleri gibi Köyler Ligi şampiyonu Hamidiye’nin Antalya'da 3 gün tatile gideceğini belirten Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, “Bunu hak etmişlerdi. Antalya’da 3 gün boyunca şampiyonluğun tadını çıkarsınlar. Kendilerini başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Önümüz yılda da yine güzel sürprizlerimizle Köyler Ligini cazip hale getirmeye devam edeceğiz” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.