Köyler Ligi fırtınası

Hamidiye, Eskikaraağaç ve Harmanlı esti, Gölkıyı 7 bitirdi:
Karacabey Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği “Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi”ne bu hafta Eskikaraağaç, Hamidiye ve Gölkıyı damgasını vururken, Harmanlı ile Sultaniye Köyü’nün iki takımı Pamukspor ve Gençler de başarılı sonuçlarla dikkat çekti.
            Cumartesi günü oynanan karşılaşmalarda Eskikaraağaç 1-0 geriye düştüğü maçta Doğla’yı 3-1’le geçerek ikide iki yaptı. Genç ve yetenekli futbolcularıyla dikkat çeken Eskikaraağaç, oynadığı futbolla turnuvanın favorileri arasına girdi.
            Günün diğer önemli maçında Hamidiye, Beylik Işıkspor’u 3-1 yenerek galibiyetle tanıştı. Geçen yılın Fevzipaşa Turnuvası Şampiyonu ve bu turnuvanın da favorileri arasında gösterilen Beylik Işıkspor’u deviren Hamidiye, oynadığı futbolla da göz doldurdu. Etkisiz bir futbol ortaya koyan Beylik Işıkspor, maçtan sonra büyük şok yaşadı.
            Sultaniye Sahası’nda Cumartesi günü oynanan tek maçta Sultaniye Gençlik, Sazlıca’yı 2-0 yenmeyi başardı.
            Pazar günü ise ilk iki maçından beraberliklerle ayrılan Gölkıyı, Dağkadı’yı 7-1 yenerek sükse yaptı. Sultaniye Pamuk, Bakırköy’ü 3-2, Harmanlı da Eskisarıbey’i 3-1’le geçerek ilk galibiyetlerini aldı. Haftanın tek berabere biten maçında Yenisarıbey ile Ortasarıbey 1-1’lik skorla yenişemedi.
            14 ve 15 Kasım tarihlerinde oynanacak maç programında; Tophisar-Hamidiye, Doğla-Keşlik, İsmetpaşa-Beylik, Sultaniye Gençlik-Eskisarıbey, Harmanlı-Dağkadı, Yenisarıbey-Gölkıyı ve Ortasarıbey-Eskisarıbey karşı karşıya gelecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.