Koşdemir’e yardım eli

Karacabey Harmanlı Köyü'nde evi yangında harabeye dönen Alican Koşdemir'e konteynır ev hediye edildi. Evi tamamen yanan ve yalnız damda yaşayan Koşdemir'in imdadına, Bursa Karacabeyliler Derneği ile Karacabey Kaymakamlığı yetişti.

Harmanlı Muhtarı Hüseyin Lafçı, Alican Koşdemir'in çektiği sıkıntıları Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan'a aktardı. Ceylan'ın harekete geçmesiyle Koşdemir'e yardım eli uzatıldı. Kaymakamlık ile Derneğin maddi yardımıyla Koşdemir'e konteynır alındı. Konteynırın Bursa'dan getirilmesini ise Karacabey Belediye'si sağladı. 

Muhtar Hüseyin Lafçı, “Alican Koşdemir'in yaşadığı eski ev geçen yıl tamamen yandı. Koşdemir, çatısı olmayan bir odada yaşıyordu. Önümüz kış olması nedeniyle konuyu Bursa Karacabeyliler Derneği Başkanı Yüksel Ceylan'a aktardım. Koşdemir'e bir konteynır ev alınmasını talep ettim. Ceylan'da her zaman olduğu gibi konunun üzerine gitti ve Koşdemir'in çektiği sıkıntıları Kaymakam Ahmet Yurtseven ile paylaştı. Dernek ile Kaymakamlığın maddi desteğiyle Koşdemir'e konteynır ev alındı. Konteynırın Bursa'dan getirilmesini ise Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürü Ayhan Aksoy üstlendi. Konteynır ev, ahtapot kurtarıcı ile köyümüze getirilerek Koşdemir'in bahçesine yerleştirildi. Bizde muhtarlık olarak konteynır evin konacağı alt zemini hazırladık. Koşdemir'e yardım elini uzatan başta Bursa Karacabeyliler Derneği olmak üzere Karacabey Kaymakamlığına, Belediye Başkanlığına teşekkür ederim. Kimse sokakta yaşamaya mahkûm kalmasın. Birlik olalım. İnsanlık ölmedi” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.