Koçdemir, yerel rüzgarı genele çevirdi

Yerel seçimin en dikkat çeken ismi olan MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski vali Dr.Kadir Koçdemir, yerel seçimde ektiklerini genel seçimde toplayacağının sinyallerini vermeye başladı.
Tüm tecrübesini yansıttığı yerel seçim sürecinde sempatisi ile tüm kesimlerin gönlünü kazanan MHP’nin iki numaralı ismi Dr.Kadir Koçdemir, yerel seçimlerde milletle kurduğu özel bağla partisinin genel seçimde ki lokomatifi olacak gibi.
“Milletin vekilleriyiz”
Seçim ziyaretleri kapsamında Karacabey’e giden Koçdemir, milletin vekilleri olarak zor günlerden geçen ülkeyi huzur ve refah dolu günlere taşıyacaklarının sözünü verdi.
Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Karacabey’in İsmetpaşa Mahallesi’nde düzenlenen etkinliklere katılan Koçdemir, vatandaşların ilgisi ile karşılandı. Vatandaşlara seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Koçdemir, ardından 6 Ağustos 2013 yılında hayatını kaybeden, Arifiye Öğretmen Lisesi’nden arkadaşı Servet Somuncuoğlu’nun mezarını ziyaret ederek dua etti.
Buradan da Servet Somuncuoğlu’nun evine giden Koçdemir’i karşısında gören annesi duygusal anlar yaşadı. Koçdemir, Sibirya’dan Anadolu’ya Taştaki Türkler, Orhun Anıtları, Saymalıtaş Gökyüzü Atları, Don Kazakları gibi ünlü eserler bırakan dünyayı gezip görmüş, gerçek bir Türkolog olan Somuncuoğlu’nun Türkiye için çok değerli bir isim olduğunu söyledi.
Koçdemir daha sonra sırasıyla Karacabey Spor Salonu’nda düzenlenen Karacabey Kuzey Kafkasya Kültür Derneği’nin gecesine ve Göynükbelen Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin 4’üncü Geleneksel Bahar Futbol Turnuvası’ finaline katıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.