Koç, yatırım atağında

Koç, yatırım atağında
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç; Atatürk Kültür Parkı, Esentepe Mahallesi ve Otobüs Terminali yakınındaki boş alanlara gençlerin spor yapabilmesine olanak sağlayacak yeni tesisler yapılacağını duyurdu.
Belediye Başkanı Ergün Koç yeni yatırımlar hakkında açıklama yaparken “Atatürk Kültür Parkı’nda semt sahası inşaatına başladık. Bunu Esentepe ve Tabaklar’daki semt sahaları izleyecek. İlçemizdeki okullar eğitime başlamadan bu üç semt sahasını gençlerimizin hizmetine sunacağız. Spor, barış ve kardeşlik demektir. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmemiz gerekir. Böylece daha sağlıklı bir kuşak yetiştirebilelim. Karacabey’in adını duyuracak gençlerimizin yetişmesine ortam hazırlayalım. Karacabey de bir yüzme havuzu hizmete sunamazsam, gözlerim açık gider. Atatürk Kültür Parkı’na 1000 kişilik modern bir düğün salonu yapacağız. Proje çalışmaları son aşamaya geldi ve önümüzde ki Ekim ayında inşaata başlayacağız” dedi.
Atatürk Kültür Parkı’na yüzme havuzu yapılacağını yineleyen Koç, “Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yaklaşık üç yıl boyunca yapılan yazışmalar zaman kaybından başka bir şey değildir. Karacabey’de bir yüzme havuzu hizmete sunamazsam, gözlerim açık gider. Karacabey’lilerin çevrede veya medya organlarında görüp de özendiği her tesisi Karacabey’e kazandırmak istiyorum. Yeşil, yaşanabilir, modern bir kent oluşturmak için çabalıyorum. Karacabey’deki çocukların ve gençlerin, sağlıklı, kültürlü, başarılı yarınlara adım atması en büyük dileğimdir. Sportif tesisler ile beraber, eğitim, sanat ve kültürel faaliyetlere desteğimiz artarak sürecektir” diye konuştu.111
PTT Müdürü Yüksel Özer göreve başladı
Karacabey PTT Şubesi Müdürü Osman Zeki Cantitiz’in kendi isteğiyle emekliye ayrılmasının ardından yerine Keles PTT Müdürü Yüksel Özer atandı.
30 yıllık devlet memuru olan Yüksel Özer, 1991 yılından bu yana Bursa, Ketsel ve Keles PTT şubelerinde görev yaptı.
Beş yıldır Keles PTT Müdürlüğü görevini yürüten Özer, Karacabey’e 25 Haziran’da atandı. Yıllık izin ve kurslar nedeniyle yeni görevine dün başlayan Özer, Karacabey’lilere hizmet etmekten onur duyacağını dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.