Koç: Hizmet nerede ise, biz oradayız!

Koç: Hizmet nerede ise, biz oradayız!
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, dün Fiziksel Engelliler Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile Ömer Matlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sevik, Belediye Başkan Yardımcısı Meral Eren, Belediye Meclis Üyesi Kemal Çeltik, Yazı İşleri Müdürü Talih Düzgören ve partililerle birlikte ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Koç, yeni dönem için hazırladığı yatırım projelerini anlattı.
Engelleri birlikte aşacağız
Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener’in AK Parti Belediye Meclis Üyeliğine adaylığını açıklamasıyla daha büyük hizmetlere imza atacaklarını duyuran Başkan Koç, “Artık bende derneğin bir üyesiyim. Engelli vatandaşlarımızın her bir ihtiyacını karşılaşmak en önemli görevlerimizdendir. Yeni dönemde her açıdan yaşanılabilir bir Belediye’yi yaratacağız” dedi.
Başkan Koç ve ekibinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı Serhad Çetin Şener, “Engelli vatandaşlarımızın sorunları bitmez. Karacabey’deki tüm engelleri kaldırmak için el birliği ile mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu.
Ömer Matlı pırıl pırıl
Fiziksel Engelliler Derneği’nin ardından Ömer Matlı İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Ergün Koç ve AK Partililer, Belediye tarafından gönderilen hizmetlileri kontrol etti.
Ömer Matlı İlköğretim Okulu’nu baştan aşağı temizleyen Belediye Görevlisi Esra Ertan ve 5 kişilik ekip, eğitime hizmet vermekten onur duyduklarını kaydetti.
Koç’un eğitime önemli destekler sağladığını dile getiren Okul Müdürü Erol Parik, “Başkanımız, okulumuzun her ihtiyacını zamanında gerçekleştirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ülke genelinde eğitime destek veren örnek belediyelerden biri olduklarını dile getiren Başkan Koç, “Eğitime verdiğimiz değer ortadadır. Bir ülkenin kalkın-masında eğitimin yeri tartışılmaz. Yavrularımızın her ihtiyacını karşılamak zorundayız. Yeni dönemde de okullarımıza desteğimiz sürecek” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.