Kimse vazgeçilmez değildir

*Karacabeyspor ile 15 Eylül 2008 tarihinde bir yıl süreli Amatör Takım Çalışma Sözleşmesi imzalayan Antrenör Soner Büyükergun’un sözleşmesi devam ederken Orhangazi Gençlerbirliği ile transfer görüşmesi yapması ve Karacabeyspor’un Gemlikspor’la karşılaş-tığı lig maçında takımın başında bulunmayışına ilçede tepkiler sürüyor.
*Bu gelişmelerin ardından, Karaca-beyspor’da teknik direk-törlüğe daha önce yar-dımcı antrenör olarak görev yapan Ergün Işık getirildi.
Karacabeyspor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkanı Ergün Koç, dün düzenlediği basın toplantısında Antrenör Büyükergun’un davranışını etik bulmadıklarını belirterek, “Kendisi basına yaptığı açıklamada sözleşmesini feshettiğimizi söylemiş ve karşısındakileri yanıltmıştır.  Yönetim Kurulumuzun bilgisi dışında yaptığı bu girişimleri doğru bulmuyoruz. Sözleşmesi halen devam ediyor. Kendisi kulübümüzü mağdur edecek hareketlerde bulunmuştur. Sonucu hukukun üstünlüğü belirleyecektir.” diye konuştu.
 Karacabeyspor’da teknik direktörlüğe daha önce yardımcı antrenör olarak görev yapan Ergün Işık getirildi. İlker Özdemir genel menajerlik görevine devam edecek. Mavi-siyahlı kulübün ligin ilk maçında Ergün Işık yönetiminde Gemlikspor’u 8-0 gibi farklı sonuçla yenmesi Karacabey’de antrenör krizini unutturdu ve takımın lige iddialı başladığını gösterdi
Başkan Koç: “Hiç kimse vazgeçilmez değildir.”
Antrenör Soner Büyükergun’un geçtiğimiz Pazar günü Bursa basınında yer alan açıklamalarını Karacabeyspor yönetimi sert bir dille eleştirdi. Genel Kaptan Murat Erol ve Federasyon Temsilcisi Mustafa Kuzu ile birlikte dün Belediye’deki makam odasında açıklamalar yapan Karacabeyspor ve Belediye Başkanı Ergün Koç, Büyükergun’un Karacabeyspor’la imzaladığı ve halen yürürlükte olduğu belirtilen ve 15 Eylül 2008-31 Mayıs 2009 tarihlerini kapsayan bir sezonluk çalışma sözleşmesini  basına gösterdi.
25 Eylül 2008 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu Bursa Bölge Teknik Sorumlusu Sinan Bür tarafından onaylandığı görülen Amatör Takım Çalışma Sözleşmesi’nin halen yürürlükte olduğunu bildiren Başkan Koç, açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:
“Kendisini daha önce tanımıyordum. Bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine görüştük ve sözleşme imzaladık. Federasyon onaylı bu sözleşmeyle ilgili Sayın Büyükergun’un şu ana kadar yönetim kurulumuzla şifahen veya resmi bir görüşmesi ve talebi olmamıştır. Bursa basınına yaptığı açıklamalar tamamen asılsızdır, gerçek dışıdır. Yanıltıcı demeçlerle spor camiasına yakışmayan davranışlarda bulunmuştur. Kulübümüzü mağdur eden davranış ve sözlerinin hesabını hukuk önünde verecektir. Şu husus iyi bilinmelidir ki, hiç kimse vazgeçilmez değildir. Karacabeyspor’da geleceğe yönelik hesaplar bazı şahıslara göre yapılmamıştır. Camiamız emin adımlarla sürekli başarılara ve belirlediği hedeflere doğru ilerlemektedir. Yolumuza inanarak ve güvenle devam ediyoruz. Hiçbir maddi ve manevi fedakarlıktan kaçınmadık. Karacabeyspor, sadece yönetim kuruluyla değil, cefakar taraftarlarımızla, Karacabey halkının desteği ve değerli futbolcularımızın emeğiyle hedeflerine ulaşacaktır. Halkıyla bütünleşen bir Karacabeyspor her zorluğun üstesinden gelecektir.”
Koç’tan yüzme havuzu müjdesi
 Karacabeyspor ve Belediye Başkanı Ergün Koç, açıklamalarının son bölümünde yakın zamanda Karacabey’e modern bir yüzme havuzu inşa edecekleri müjdesini verdi. Çok sayıda aileden gelen bu talebin hızla yerine getirileceğini kaydeden Koç, Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı ile çevresindeki arazilerin Karacabey Belediyesi’ne devredilmesi yönünde Belediye Meclisi’nden yetki istediklerini sözlerine ekledi. Başkan Koç, böylelikle ilçedeki sportif  faaliyetlerin daha aktif duruma geleceğine ve gençlere önemli katkılar sağlayacağına inandığını vurguladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.