Kilci Home Collection yenilenen yüzüyle hizmette

Karacabey’de beyaz eşya sektöründe yıllardır faaliyet gösteren, kampanya ve kaliteli hizmetiyle ilçe halkının beğenisini kazanan Kilciler, dün yeni mağazalarının sezon açılışlarıyla gövde gösterisi yaptı.
    İlçeye yeni bir hizmet anlayışı getirmeyi hedefleyen Kilci Home Collection, yenilenen yüzü ve görkemli bir açılışla hizmete girdi.
    Tavşanlı Mahallesi Aras Kargo aralığında bulunan Tike halı mağazası ve hemen yanındaki konsept mağaza ile hizmete başlayan Kilci Home Collection, Türkiye’nin sevilen yüzü Mülayim’le birlikte 40 kişiye birbirinden güzel hediyeler dağıttı.
    İşletmeciliğini Şükrü Kilci’nin yaptığı Kilci Home Collection’da açılış boyunca kahve makinesinden, elektrikli süpürgelere, halıdan, nevresim takımlarına çok sayıda ürün halkın beğenisine sunuldu.
    İşletme Sahibi Şükrü Kilci, özellikle hanımların ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, açılışa katılan tüm ilçe halkına teşekkür etti.
    Her zaman olduğu gibi kaliteden ödün vermeden en iyi hizmete devam edeceklerini duyuran Şükrü Kilci halı, ev tekstil ürünleri, yatak ve baza çeşitleri ile beyaz eşyada ilçeyi seçkin markalarla buluşturacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.